Avene Spray Enfant SPF 50+ * 200 ML

Avene Spray Enfant SPF 50+ * 200 ML

Lekë 3,500.00
Title:  
Krem mbrojtës për fëmijët me faktor shumë të lartë dhe për lëkura të ndjeshme.

200 ML

1. Sistem filtrimi i patentuar që përmban vetëm 4 filtra për mbrojtje shumë të gjerë UVB-UVA, të qëndrueshme, efektive me kalimin e kohës dhe tolerancë optimale të lëkurës.
2. Kompleksi unik antioksidant (Pre-tokoferil + Thialidinë) jep mbrojtje të përgjithshme qelizore kundër stresit oksidativ.
3. Uji termal AVÈNE, i njohur për vetitë e tij qetësuese, anti-irrituese dhe zbutëse.

Falë barrierës së re anti-agresive të strukturës së saj *, SPF 50+ Child Spray ofron:
- Teksturë dhe strukturë të lehtë për tu aplikuar.
- Film mbrojtës të përforcuar.
- Formulë shumë rezistente ndaj ujit.

Aplikoni SPF 50+ Child Spray në fytyrën dhe trupin e fëmijëve para daljes në diell
(afërsisht 3-4 sprucime në çdo pjesë të trupit).

Shiko edhe