Avène Sun Anti-Age Sunscreen SPF 50+ * 50ML

Lekë 2,475.00 Lekë 3,300.00
Title:  
Krem mbrojtës ndaj diellit për lëkura mature.

50 ml

Krem kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë për lëkurën me shenja të dukshme të plakjes.

  • Mbrojtje me spektër të gjerë UVA dhe UVB, rezistente ndaj ujit, pa silikon dhe foto-stabile.
  • Një kombinim unik i përbërësve aktivë, kompleksi SunSensitive, ekskluziv i Laboratorëve Pierre Fabre, me qëndrueshmëri dhe efikasitet afatgjatë dhe mbrojtje të lartë kundër rrezeve UVB dhe UVA (valë të shkurtër dhe të gjatë).
  • Me Pre-tocopheryl, një antioksidant i fuqishëm mbron qelizat e lëkurës nga radikalet e lira dhe AscofillineTM një përbërës që parandalon plakjen e parakohshme.


Aplikoni kremin kundër diellit në mëngjes 30 minuta para ekspozimit në diell dhe riaplikoheni çdo 2 orë.

Shiko edhe