Avène Sun Cleanance Sunscreen Teinte SPF 50 * 50ML

Avène Sun Cleanance Sunscreen Teinte SPF 50 * 50ML

Lekë 3,000.00
Title:  
Krem mbrojtës, me ngjyrë për lëkurat sensitive, të yndyrshme dhe me imperfeksione.

50 ml

Avène Sun Cleanance Sunscreen Teinte SPF 50 është një kombinim i përshtatur specifikisht për lëkurat sensitive, të yndyrshme dhe me imperfeksione.

Në zemër të kësaj formule qëndron kompleksi mbrojtës ekskluziv Sunsitive® nga laboratorët Pierre Fabre:

  • Sistem i patentuar me 4 filtra me spektër të gjerë mbrojtjeje UVB-UVA për mbrojtje të qëndrueshme dhe efektive që lejon tolerancë maksimale nga lëkura.
  • Kompleksi antioksidant unik (Pre-tocopheryl + Thialidine) për mbrojtje të qelizave nga stresi oksidativ.
  • Ujë Termal Avene, i njohur për veprimin zbutës dhe qetësues të irritimeve.

Falë efektit ‘bare skin’ lë në lëkurë një shtresë të padukshme, që nuk ndjehet. 

E pasur me Monolaurin një përbërës aktiv sebo-rregullues është super i lehtë në lëkurë dhe e matifikon atë. Unifikon lëkurën.

Flakoni me pompë pa ajër është praktik dhe lejon që çdo shtypje të japë sasinë e duhur të produktit që duhet aplikuar.


  • Të aplikohet 30 minuta para ekspozimit në diell. 
  • Rinovoni shpesh aplikimin për të ruajtur mbrojtjen, veçanërisht pas djersitjes ose notit. 

Shiko edhe