Avene Sun High Protection Cream SPF 30 * 50 ML

Avene Sun High Protection Cream SPF 30 * 50 ML

Lekë 2,160.00 Lekë 2,700.00
Title:  
Kremi me mbrojtje të lartë ndaj diellit, me veti antioksiduese, për lëkurën normale në të thatë.

50 ml

Avene Sun High Protection Cream SPF 30 është krem kundër diellit për lëkurat normale dhe të thata që janë shumë të ndjeshme ndaj diellit.

  • Kjo formulë, e pasuruar me vetitë antioksidante të Pre-Tocoferolit dhe Ujit Termal të Burimeve Avène, ofron mbrojtje shumë të lartë UVA/UVB.
  • Lëkura mbrohet në mënyrë perfekte dhe ushqehet, mbetet e butë dhe elastike gjatë gjithë ditës.


Të aplikohet në fytyrë 30 minuta përpara ekspozimit në diell. 

Përsëriteni gjatë gjithë ditës, aq shpesh sa është e nevojshme.

Shiko edhe