Avene Sun High Protection Tinted Compact Sand Spf 50* 10 GR

Lekë 3,300.00
Title:  
Fondatintë kompakte që jep një uniformitet lëkurës duke e mbrojtur nga efektet e dëmshme të rrezeve UVA dhe UVB.

10 gr

Krem kundër diellit me ngjyrë 100% mineral për lëkura shumë të ndjeshme dhe intolerante ndaj filtrave kimikë.

  • E paraqitur në një formulë inovative krem-në-pudër që ndihet e lehtë në lëkurë, kjo formulë tolerohet mirë edhe nga llojet më të ndjeshme të lëkurës.
  • Përfshirja e oksideve të titanit dhe zinkut, filtra minerale që nuk shkaktojnë alergji kimike, siguron që lëkura të mbrohet gjatë gjithë ditës, për një teksture më të shndritshme dhe më të shëndetshme.


Të aplikohet në mënyrë të barabartë në fytyrë dhe qafë, afërsisht 15 minuta para ekspozimit në diell. Riaplikoni çdo 2 orë, ose pas 40 minutash not ose djersitje.

Shiko edhe