Avène Sun Stick for Sensitive Areas Spf 50+* 8GR

Avène Sun Stick for Sensitive Areas Spf 50+* 8GR

Lekë 1,900.00
Title:  
Krem kundër diellit për zonat e ndjeshme, si buzët dhe shenjat.

8 gr

Krem për zonat delikate, të tilla si konturet e syve ose buzët, të cilat janë të prirura për djegie nga dielli dhe acarim.

  • Kjo formulë e ngjashme me balsamin është e pasuruar me vetitë thellësisht ushqyese të gjalpit Shea dhe Uji të Burimeve Termale Avene, duke e lejuar atë të qetësojë lëkurën duke ofruar mbrojtje me faktor shumë të lartë UVA/UVB.
  • Produkti është i padukshëm në lëkurë dhe siguron deri në 80 minuta mbrojtje gjatë notit, duke siguruar që lëkura të jetë e sigurt nga dëmtimet e diellit edhe në ujë.


Të aplikohet në zonat e ndjeshme të fytyrës dhe trupit (konturet e syve, buzët, shenjat) përpara ekspozimit në diell. Përsëriteni gjatë gjithë ditës, aq shpesh sa është e nevojshme.

Shiko edhe