Avène Sun Very High Protection Mineral Cream Spf 50+ *50ML

Avène Sun Very High Protection Mineral Cream Spf 50+ *50ML

Lekë 1,995.00
Title:  
Kremi mbrojtës për lëkurat delikate dhe fotosensitive pa filtrave kimikë.

50 ml

Krem kundër diellit me bazë minerale, i formuluar veçanërisht për t'u kujdesur për lëkurën që është shumë e ndjeshme dhe intolerante ndaj filtrave kimikë.

  • E përshtatshme për të gjitha moshat dhe llojet e lëkurës, për shkak të përbërjes së saj minimale, kjo formulë përmban vetitë antioksiduese të Pre-Tocopherolit dhe cilësitë qetësuese të Ujit Termal të Burimeve Avène, të cilat e lejojnë atë të ofrojë mbrojtje me faktor shumë të lartë UVA/UVB pa shkaktuar acarim ose alergji.
  •  Lëkura, sado e ndjeshme të jetë, merr hidratim optimal dhe mbetet e mbrojtur gjatë gjithë ditës.


Të aplikohet në fytyrë dhe trup përpara ekspozimit në diell. Përsëriteni gjatë gjithë ditës, aq shpesh sa është e nevojshme

Shiko edhe