Avene Tres Haute Protection Lait Mineral SPF 50+ * 100 ML

Avene Tres Haute Protection Lait Mineral SPF 50+ * 100 ML

Lekë 2,400.00 Lekë 3,000.00
Title:  
Locion mineral mbrojtës ndaj diellit me SPF 50+.

100 ML

Avène  SPF 50+ Sun Lotion është formuluar pa filtër kimik, pa paraben dhe pa parfum.
Është e përshtatshme për lëkura që janë intolerante ndaj filtrave kimikë dhe parfumeve, si dhe për lëkura shumë të brishta të adultëve dhe fëmijëve.

- Përbërësit foto-protektivë, sëbashku me galenik të optimizuar, ofrojnë mbrojtjen më të mirë ndaj rrezeve UVA dhe UVB.
- Derivati i vitaminës C, Pre- Tocopheryl, një antioksidant shumë i fuqishëm, mbron qelizat nga radikalet e lira.
- Uji termal Avene ofron efekt qetësues dhe zbutës.

Rezistent ndaj ujit dhe me pak ngjyrë. Tekstura e lehtë dhe kremoze ofron mbrojtje dhe hidratim për lëkurat e ndjeshme.

Para ekspozimit në diell, aplikoni një sasi të mjaftueshme në të gjithë trupin (psh. 2 gisht krem në një krah).
Riaplikojeni në mënyrë të vazhdueshme për të mbajtur nivelin e duhur të mbrojtjes, sidomos nëse djersiteni apo notoni.

Shiko edhe