Balanil Lavaggio 100 ML

Lekë 1,880.00
Title:  
Detergjent intim për meshkuj.

100 ml

Balanil  është një pastrues me Ph fiziologjik, i krijuar për trajtimin e sëmundjeve, infeksioneve dhe irritimeve të zonës gjenitale tek meshkujt.

  • Përdoret veçanërisht në rastet e balanitis dhe balanoposthitis.


Pastroni zonën intime 2, ose disa herë në ditë. Shplajeni tërësisht me ujë të ngrohtë.

Shiko edhe