Esi Baterril 900 * 30

Esi Baterril 900 * 30

Lekë 1,750.00
Title:  
Suplement ushqyes me përmbajtje të farave të qitros dhe vaj esencial tea tree i cili rritë rezistencen fiziologjike kundër patogjeneve, inflamacioneve dhe infeksioneve.

30 tableta

Suplement ushqyes me përmbajtje të Farave të Qitros dhe vaj esencial Tea Tree. 

  • Rrit rezistencën fiziologjike kundër patogjenëve, inflamacioneve dhe infeksioneve.
  • Farat e qitros ruajnë ekuilibrin mikrobik, luftojnë radikalet e lira, dhe favorizojnë drenimin e likideve të trupit falë vetive antioksiduese.
  • Vaji esencial Tea Tree (Melaleuca alternifolia) përmirëson rezistencën fiziologjike të organizmit kundër sëmundjeve dhe infeksioneve të shkaktuara nga bakteret dhe viruset, vecanërisht ato të rrugëve respiratore si hunda, goja dhe bronket.


Doza e rekomanduar është 1 tabletë në mëngjes dhe 1 në darkë.

Shiko edhe