Benzolait AB 1% Mousse * 150 ML

Benzolait AB 1% Mousse * 150 ML

Lekë 1,950.00
Title:  
Një larës në formë shkume për lëkurë të yndyrshme, akneike dhe me tendencë krijimin e pikave të zeza. 

150 ml

Benzolait AB 1% Mousse është një larës në formë shkume për lëkurë të yndyrshme, akneike dhe me tendencë krijimin e pikave të zeza. 

  • Përmban Peroksid Benzoili 1% dhe Biguanide 0,1 % të cilët veprojnë duke reduktuar bakteret në lëkurë që shkaktojnë akne. 
  • Gjatë shpëlarjes shkuma formon një barrierë mbrojtëse, që parandalon përhapjen e baktereve.

Udhëzime për përdorim:

  1. Tundeni  mirë para përdorimit.
  2. Aplikojeni një sasi të shkumës në lëkurë të lagur paraprakisht dhe masazhojeni butësisht në zonën e prekur.
  3. Lëreni të veprojë për disa minuta përpara se të shpëlani produktin.

Shiko edhe