Benzolait AB Emulgel * 30 ML

Lekë 2,020.00
% e Benzoilperoksid:  
Emulxhel për përdorim lokal për lëkurat me tendencë për akne.

30 ml

Benzolait AB Emulgel është një emulxhel për përdorim lokal për lëkurat me tendencë për akne, me baze Benzoilperoksid, Biguanide (PHMB).

  • Xhel për lëkura të yndyrshme me tendencë akneike dhe të predispozuara për formimin e puçrrave dhe pikave të zeza. 
  • Jo komedogjenik.
  • Produkti ka një veprim barriere duke parandaluar agjentët e jashtëm dhe kolonizimin nga ana e agjentëve patogjenë.

Aplikoni një sasi të vogël në aknet ose pikat e zeza, një herë në ditë, e preferueshme në darkë, ose sipas këshillës së mjekut, pas larjes së duhur të zonave që duhet të trajtohen. 

Favorizoni përthithjen duke e masazhuar lehtësisht.

Shiko edhe