Benzolait AZ 10% * 30 ML

Benzolait AZ 10% * 30 ML

Lekë 2,340.00
Title:  
Emulxhel trajtues për lëkurat e yndyrshme me tendencë akneike.

30 ml

Benzolait AZ 10% është një emulsion që përmban 10% Benzoilperoksid dhe Azeoglicinë 30% për lëkurë të yndyrshme me prirje aknesh. 

  • Falë strukturës së tij të veçantë si xhel dhe pranisë së Peroksidit të Benzoilit 10%, ato favorizojnë formimin e një filmi mbrojtës në lëkurën e yndyrshme me prirje ndaj akneve, duke parandaluar kolonizimin nga patogjenët. 
  • Prania e Acidit Azelaik (Azeoglicina e titulluar 30%) i jep produktit një veprim normalizues të yndyrës. 

Aplikoni një sasi të vogël në aknet ose pikat e zeza, një herë në ditë, e preferueshme në darkë, ose sipas këshillës së mjekut, pas larjes së duhur të zonave që duhet të trajtohen. 

Favorizoni përthithjen duke e masazhuar lehtësisht.

Shiko edhe