Beres Plus Drops * 30 ML

Lekë 521.00
Title:  
Multivitaminë që rrit sistemin imunitar.

100 ML

Beres Drops Plus është një kompleks mineralesh që përmban minerale që mbështesin sistemin imunitar (bakri), formimin e qelizave të gjakut (hekuri), dhe mbrojtje kundër dëmit oksidativ (seleniumi), si edhe ndihmon në reduktimin e lodhjes. Beres Drops ka bazë ujore, pa aromë, pa sheqer, pa konservues dhe pa shije. Përdoret si për fëmijët edhe për të rriturit.

Beres Drops përdoret si suplement:

 • Për të suportuar funksionimin e sistemit imunitar dhe rezistencës së trupit.
 • Në rastet e defiçitit në dietë dhe aktivitetit fizik intensiv.
 • Në mungesë të oreksit, shëndet i dobët, pagjumësi, lodhje, ose për të parandaluar këto simptoma.
 • Për të suportuar rikuperimin pas operacionit ose sëmundjeve.
 • Si terapi multivitaminoze për të përmirësuar shëndetin tek pacientët me kancer.

Dozimi:

Për parandalim:

 • Për peshë trupi që varion midis 10-20 kg, 2 x 5 pika në ditë.
 • Për peshë trupi që varion midis 20-40 kg, 2 x 10 pika në ditë.
 • Për peshë trupi mbi 40 kg, 2 x 20 pika në ditë.

Për trajtimin e simptomave të listuara tek perdorimet ose si terapi suplementare:

 • Për peshë trupi që varion midis 10-20 kg, 2 x 10 pika në ditë.
 • Për peshë trupi që varion midis 20-40 kg, 2 x 20 pika në ditë.
 • Për peshë trupi midis 40 kg, 3 x 20 pika në ditë.

Shiko edhe