Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30 * 40 ML

Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 30 * 40 ML

Lekë 4,207.00
Title:  
Mbrojtës ndaj diellit për lëkurat mikse, të yndyrshme dhe me tendencë akneike.

40 ML

Photoderm AKN Mat siguron mbrojtje të lartë ndaj rrezeve UVA-UVB dhe djegies nga dielli.
Teknologjia Cellular BIOprotection® Complex mbron lëkurën në mënyrë perfekte ndaj rrezikut të dëmtimit të qelizave.
Sebo-regulating Fluidactiv® Complex – një inovacion i Bioderma – rregullon prodhimin e sebumit në lëkurë dhe e bën atë të pastër dhe të shëndetshme.
Photoderm AKN Mat siguron efekt mat për kohë të gjatë. Gjithashtu nuk le asnjë ngjyrë apo shenjë në lëkurë pas aplikimit.
Shumë i tolerueshëm nga lëkura dhe nuk bllokon poret e saj.

Aplikoni një sasi të bollshme në mënyrë të njëtrajtshme para daljes ne diell.
Riaplikojeni vazhdimisht dhe pas notit apo aktiviteteve të tjera sportive.

Shiko edhe