Bioderma Photoderm Aquafluide SPF 50+ Light * 40 ML

Bioderma Photoderm Aquafluide SPF 50+ Light * 40 ML

Lekë 3,450.00
Title:  
Krem matifikues dhe unifikues ndaj diellit në një teksturë freskuese ultra të lehtë.

40 ml

Bioderma Photoderm Aquafluide SPF 50+ Light garanton mbrojtje shumë të lartë UVA/UVB.

  • MBROJTJA AKTIVE SUN: mbrojtje nga dielli me teknologji të lartë, e përforcuar kundër rrezeve UVA.
  • 8H hidratim.
  • Lë një ndjenjë prekjeje të thatë.
  • E barazon lëkurën.

Aplikojeni në mënyrë të barabartë dhe me bollëk çdo ditë në fytyrë dhe qafë përpara ekspozimit në diell (një sasi e vogël produkti ul nivelin e mbrojtjes nga dielli).

Shiko edhe