Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ * 40 ML

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ * 40 ML

Lekë 4,600.00
Title:  
Fluid i pigmentuar, me faktor mbrojtës ndaj diellit për lëkurë të yndyrshme në mikse.

40 ml

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ ësht një fluid i lehtë, i pigmentuar, me faktor të lartë mbrojtje ndaj diellit.

  • Kombinimi i filtrave ndaj rrezeve UVA/UVB me sistemin Bioprotection, patentë e Bioderma, siguron një mbrojtje afatgjatë ndaj rrezatimeve, duke aktivizuar mekanizmat natyralë mbrojtës të lëkurës dhe parandaluar fotoplakjen.
  • Kombinimi i sistemit Fluidaktiv me Glicinë Kaprolil balancon prodhimin e sebumit në lëkurë, si edhe parandalon shfaqjen e akneve dhe imperfeksioneve të ndryshme në lëkurë.
  • Acidi Salicilik depërton në shtresat më të thella të lëkurës duke pastruar poret dhe i jep një shkëlqim lëkurës.
Hipoalergjik.

Fotostabël.

Jokomedogjenik

  • Tundeni flakonin para përdorimi, deri kur të dëgjoni përplasjen e perlave.
  • Aplikojeni produktin në mëngjes, para ekspozimit në diell.

I përshtatshëm për t'u përdorur në fëmijë mbi 10 vjeç.

Mbrohuni nga rrezet e diellit, duke reduktuar kohën e qëndrimit në diell, si edhe duke përdorur veshje mbrojtëse si kapele, syze.

Shiko edhe