Bioderma photoderm spot spf 50+ tub * 30 ml

Bioderma Photoderm Spot SPF 50+ * 30 ML

Lekë 3,200.00
Title:  
Mbrojtës shumë i lartë ndaj rrezatimeve që parandalon hiperpigmentimin.

30 ML

Mbrojtës ndaj diellit me faktor shumë të lartë që ndihmon në limitimin e shfaqes së hiperpigmentimit ndërkohë që mbron dhe shënjat në lëkurë – mbrojtës ndaj rrezatimit dhe njollave kafe në lëkurë. Rezistent ndaj ujit dhe i qëndrueshëm nën rrezatim.
Formula e tij përmban Cellular Bioprotection™, e cila aktivizon mbrojtjen natyrale të lëkurës dhe lufton plakjen e parakohëshme të saj.
Glabridin – një derivate i ekstraktit të jamballit – zbeh hiperpigmentimin e shenjave në lëkurë.
Ofron një efekt anti-njollë për të ndihmuar lëkurën të ketë pamje të njëtrajtshme.

I përshtatshëm për lëkura të dëmbtuara apo me njolla.

Anti-alergjik. Nuk vllokon poret. Pa paraben apo parfume.

Aplikojeni 30min para daljes në diell.
Riaplikojeni pas notit, nëse e fshini trupin me peshqir ose çdo 2 orë.