Bioderma Photoderm Spray SPF 30 * 200 ML

Bioderma Photoderm Spray SPF 30 * 200 ML

Lekë 4,760.00
Title:  
Spraj me mbrojtje të lartë ndaj diellit.

200 ml

Bioderma Photoderm Spray SPF 30 është një teksturë e lehtë në formë spraj, e pigmentuar, e cila siguron një mbrojtje të lartë ndaj rrezatimeve UVA/UVB të diellit.

Sistemi patentë i Biodermës Cellular Bioprotection aktvizon mekanizmat natyralë mbrojtës të lëkurës.

Përfitimet:

  • Mbrojtje e lartë ndaj rrezeve UVA/UVB.
  • Teksturë e lehtë, me efekt të thatë në lëkurë.
  • Ideale për çdo tip lëkurë, edhe për ato më intolerantet.
  • Jo ngjitës.
  • Jo komedogjenik.
  • Pa aromë.
  • Kundra ujit.

Aplikojeni produktin, në fytyrë dhe trup çdo mëngjes, para ekspozimit në diell.

Përsëriteni aplikimin sa herë të jetë e nevojshme, gjatë ditës.


Shiko edhe