Bioderma sebium global cover tub * 30ml

Bioderma Sebium Global Cover * 30 ML

Lekë 4,450.00
Title:  
Korrektues me efekt purifikues, i formuluar veçanërisht për lëkura akneike.

30 ML

Bioderma Sebium Global Cover është një trajtim me mbulim shumë të lartë që lufton shkakëtarët e akneve dhe pikave të zeza falë teknologjisë SeboRestore. Kjo teknologji ribalancon prodhimin e sebumit  dhe parandalon krijimin e akneve të reja. 
Gjithashtu vepron dhe mbi aknet ekszistuese apo pikat e zeza dhe zbeh shenjat në lëkurë. Zbut lëkurën dhe qetëson i skuqjet. Purifikon epidermën, rregullon shkëlqimin nga yndyra dhe hidraton lëkurën duke garantuar komfortin e saj.

Ky trajtim me mbulim të lartë, është i pasur me ngjyrë për pamje mat dhe i jep lëkurës pamje të njëtrajtshme. Ngjyra jeshile neutralizon skuqjet për një korrektim më të mirë.

Përdoreni pasi të keni pastruar lëkurën më Sebium Gel Moussant ose Sebium H²O.
Aplikoni çdo mëngjes një sasi të vogël korrektori jeshil mbi aknet ose zonat e kuqe.
Më pas aplikoni kremin ngjyrues në gjithë fytyrën.