Bioderma Sebium Pore Refiner * 30 ML

Bioderma Sebium Pore Refiner * 30 ML

Lekë 2,649.00
Title:  
Krem korrektues për lëkurë me pore të zmadhuara.

30 ML

All
Trajtim korrektues që zvogëlon poret dhe përmirëson strukturën e lëkurës.
Teprica e sebumit, stresi, duhanpirja dhe ndotja e ajrit janë disa prej faktorëve të deformimit të poreve.
Ky korrektues i përqëndruar përmirëson pamjen e lëkurës: struktura e saj është më e rafinuar, më e rrëgullt dhe më e pastër, dhe poret janë të mbyllur dhe më pak të dukshëm.
Përbërja ekskluzive Fluidactiv® mban cilësinë e sebumit, duke parandaluar kështu bllokimin e poreve.
Ingredientët aktivë rafinojnë strukturën e lëkurës dhe antioksidantët ruajnë ndriçimin natyral të lëkurës.
Formula e lehtë dhe likuide shkrihet në lëkurë dhe le një ndjesi të butë në të.

Aplikojeni Sébium Pore Refiner1-2 herë në ditë, vetë ose para kremit hidratant.
Mund të përdoret në gjithë fytyrën për lëkurat e yndyrshme, ose vetëm ne zonën T për lëkurat mikse.