Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire * 250 ML

Lekë 2,000.00
Title:  
Solucion micelar pastrues make-upi.

250 ML

Bioderma Sensibio H20 është pastrues perfekt për lëkura të ndjeshme dhe intolerante.
Pastron butësisht dhe heq make-upin nga fytyra dhe sytë.
Zbut dhe pastron lëkurën e irrituar.
Prodhon një ndjesi freskie.
Pa-shpëlarje.
Mëngjes dhe/ose në darkë - 7 ditë në javë.
- Lagni një pambuk me Sensibio H2O.
- Pastroni butësisht dhe / ose hiqni make-upin nga fytyra dhe sytë tuaj.
- Aplikojeni përsëri në fytyrë derisa pambuku të bëhet i pastër.
- Pastroni lehtë fytyrën me një peshqir të pastër pambuku.

Shiko edhe