Bioflor 250 MG * 10

Bioflor 250 MG * 10

Lekë 536.00
Title:  
Suplement ushqimor i pasur me probiotikë për balancimin e florës bakteriale intestinale tek fëmijët dhe të rriturit.

10 kapsula

Bioflor 250 MG është  një suplement ushqimor i pasur me probiotikë Sacharomyces boulardii për balancimin e florës bakteriale intestinale tek fëmijët dhe të rriturit. 

Indikohet:
  • Në trajtimin e diarresë infektive akute tek të rriturit dhe fëmijët.
  • Në parandalimin ose trajtimin e kolitit dhe diarresë së shkaktuar nga antibiotikët.
  • Si ndihmës në trajtimit me Vankomicinë/ Metonidazol për të parandaluar përsëritjen e sëmundjeve të shkaktuara nga Chlostridium difficile.
  • Në parandalimin e diarresë së shkaktuar nga ushqimi parenteral.
  • Në trajtimin e sëmundjes së zorrës së irrituar.

Rekomandohet të merrni 1-2 kapsula, 1-2 herë në ditë. Gëlltitini me një gotë me ujë.
Në fëmijët nën 6 vjeç nuk rekomandohet të merren kapsulat por të përdoret pluhuri.

Shiko edhe