Biolevox Neuro * 30

Biolevox Neuro * 30

Lekë 1,900.00
Title:  
Suplement ushqimor, i cili kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit nervor.

30 tableta

Biolevox Neuro është një suplement dietik në formë tabletash. 

Përmban Uridine Monofosfat dhe Vitamina B1, B3, B6, B12 dhe Acid Folik.

  • Tiamina (vitamina B1) kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Niacina (vitamina B3) kontribuon në aktivitetin normal mendor.
  • Vitamina B6 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor.
  • Vitamina B12 kontribuon në aktivitetin normal mendor.

1 tabletë në ditë, pini shumë lëngje.

Shiko edhe