Bionike Acnet Azelike Cream * 30 ML

Bionike Acnet Azelike Cream * 30 ML

Lekë 2,200.00
Title:  
Krem në trajtë xheli për lëkurat e yndyrshme dhe akneike.

30 ml

Krem në trajtë xheli për lëkurat e yndyrshme dhe akneike.

  • Përmban acid azelaik, HPR(gjenerate e re retinoidi) dhe AHA(alfa hidroksi acide).
  • Këto përbërës ndihmojnë për të luftuar formimin dhe zhvillimin e pikave të bardha dhe të zeza në lëkurë, si dhe mbajnë në kontroll bakterin që shkakton akne.
  • Gjithashtu, parandalon dhe trajton edhe shenjat që ato lënë në lëkurë.


Aplikoni kremin 1 herë në ditë, pas pastrimit të lëkurës, rekomandohet në mbrëmje

Shiko edhe