Bionike Acteen Defence Quick Pen Anti-imperfection Lotion * 10 ML

Bionike Acteen Defence Quick Pen Anti-imperfection Lotion * 10 ML

Lekë 1,300.00
Title:  
Trajtim lokal në zonën e imperfeksioneve.

10 ml

Trajtim intensiv lokal për t'u përdorur drejtpërdrejt tek imperfeksionet.

Ndihmon në pastrimin më të shpejtë të tyre.

Vjen në një aplikues të dobishëm në formë stilolapsi që ndihmon në aplikimin e produktit saktësisht në defekte.

Përmban:

  • Acidi salicilik: nxit eliminimin e qelizave të vdekura dhe sebumit të tepërt.
  • Kompleksi bakteriostatik: rregullon proliferimin bakterial.
  • Lidhja e acideve oleanolike dhe dihidroguaiaretike: redukton hiperseborrenë, hiperkeratozën, inflamacionin dhe përhapjen e baktereve.
  • Allantoin: favorizon rinovimin e qelizave dhe redukton çdo skuqje të lëkurës.
  • Vitamina E: ka efekte antioksiduese dhe hidratuese.


Të aplikohet direkt tek imperfeksionet, disa herë në ditë. Mos e përdorni në zonën e syve. Aplikoni kremin mbrojtës.

Shiko edhe