Bionike Barriera Protettiva Mani * 50 ML

Bionike Barriera Protettiva Mani * 50 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Krem hidratues për duart.

50 ml

Bionike Barriera Protettiva Mani, formula trefazore e bazuar në PFPE (3%) dhe një agjent hidratues. ëkurës.

  • Krijon një barrierë të padukshme në lëkurë;
  • Mbron lëkurën nga agresionet e jashtme;
  • Rivendos ph normal të lëkurës, i cili prishet në rast të larjes së shpeshtë të duarve ose përdorimit frekuent të dezinfektantëve.

Aplikojeni 1 ose 2 herë në ditë në zonat që kërkojnë trajtim dhe masazhoni butësisht.