Bionike Defence Color Mat Velvet * 30 ML

Lekë 2,150.00
Nuanca:  
Fondatintë me efekt mat.

30 ml

Bionike Defence Color Mat Velvet jep një pamje natyrale dhe minimizon poret dhe papërsosmëritë, duke siguruar një efekt mat deri në 12 orë, edhe në kushtet e lagështisë së lartë. 

I mëdafshtë dhe me një prekje të thatë, falë teksturuesve të veçantë, matifikon për një kohë të gjatë, duke mbetur e lehtë dhe e butë në lëkurë. 

Përmban:

  • SPF 15
  • Teksturizues (talk, silicë)- Matifikon për një kohë të gjatë duke e lënë lëkurën të mëndafshtë.
  • Gjalp Shea- lipid zbutës, i jep lëkurës rehati.
  • Vitaminë E- mbron nga dëmtimi i radikaleve të lira dhe stresi oksidativ.
Jokomedogjenik.

Aplikoni bazën në fytyrë duke përdorur furçën përkatëse, në një lëvizje të gjerë rrethore nga qendra e fytyrës dhe jashtë. 

Përhapeni me kujdes përgjatë vijës së nofullës dhe drejt qafës, në mënyrë që të shmangni ndryshimet e shëmtuara të tonit.

Shiko edhe