Bioritmon Immuno Defend * 12

Bioritmon Immuno Defend * 12

Lekë 2,330.00
Title:  
Suplement ushqimor imunostimulant.

12 bustina

Bioritmon Immuno Defend është një suplement ushqimor i bazuar në Laktoferrinë, Resveratrol, Melatoninë, Vitaminë D, Selen, Zink me ëmbëlsues të formuluar posaçërisht për të mbështetur sistemin imunitar dhe për të luftuar stresin oksidativ. 

  • Vitamina D ndihmon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar. 
  • Zinku dhe Seleniumi janë minerale thelbësore për trupin. Ndër funksionet e tyre të shumta janë edhe ato të kontributit në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe të kontributit në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. 
  • Melatonina është një substancë e prodhuar natyrshëm nga trupi dhe luan një rol të rëndësishëm në rregullimin e ritmeve cirkadiane, duke përfshirë ritmin gjumë-zgjim. 
  • Laktoferina është një proteinë që i përket grupit të glikoproteinave të përfshira në funksione të ndryshme; gjitarët e marrin atë në lindje përmes kolostrumit dhe qumështit të nënës dhe fiziologjikisht është i pranishëm në të gjitha lëngjet organike. 
  • Resveratroli është një substancë bimore antioksiduese, veçanërisht e bollshme në rrush, manat dhe disa manaferra.

Shije mandarine. 

Merrni 1 bustinë në ditë për ta tretur në ujë, midis vakteve, mundësisht në mbrëmje. 

Rekomandohet marrja e produktit për të paktën 2 javë rresht. 

Në periudha të rritjes së nevojës dhe/ose sipas këshillës së mjekut, produkti mund të merret edhe për periudha të gjata kohore.

Shiko edhe