Biortimon Energy Defend * 14

Biortimon Energy Defend * 14

Lekë 1,530.00
Title:  
Suplement ushqimor per forcim të imunitetit dhe rritje të energjisë.

14 bustina

Biortimon Energy Defend është një suplement i bazuar në vitamina dhe probiotikë, i dobishëm për mbështetjen e mbrojtjes normale imune të trupit.
Bioritmon Energy Defend është një aleat i shkëlqyer për të mbështetur trupin çdo ditë duke:

  • mbështetur funksionimin e duhur të sistemit imunitar;
  • iu kundërvënë e lodhjes dhe lodhjes;
  • duke luftuar rënien e energjisë fizike dhe mendore.
Formulimi i brendshëm i Bioritmon garanton një veprim të dyfishtë, kundër lodhjes dhe mbështetjes së sistemit imunitar, për një organizëm dhe një performancë mendore dhe fizike gjithmonë perfekte.

Në veçanti, energjia dhe veprimi imunostimulant vjen nga sinergjia e:

  • Synbalance Defense Plus, një sistem i patentuar i 3 shtameve probiotike;
  • Vitaminat e grupit B, në veçanti B6, B9, B12;
  • Vitamina D.
të cilat kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë, ndihmojnë në uljen e lodhjes dhe promovojnë ekuilibrin e florës bakteriale të zorrëve.

Këshillohet përdorimi i 1 bustine në ditë.

Shiko edhe