Botanical Mix Vitamina D3 + K2 Pocket * 30

Botanical Mix Vitamina D3 + K2 Pocket * 30

Lekë 1,449.00
Title:  

Suplement që ndihmon në mirëqenien e sistemit muskulo-skeletik.

  • Vitamina D kontribuon në nivelet normale të kalciumit në gjak, dhe së bashku me vitaminën K kontribuon në shëndetin e kockave.
  • Vitamina D gjithashtu ndihmon në funksionimin e sistemit imunitar.


Doza e rekomanduar është 1 bustinë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe