BotanicalMix Vitadi 2000 UI * 60

BotanicalMix Vitadi 2000 UI * 60

Lekë 1,430.00
Title:  
Suplement ushqimor i Vitaminës D3 e cila kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë dhe në funksionimin normal të sistemit imunitar. Me Vitaminën E e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidative.

60 tableta

VITADÌ është një shtesë ushqimore e Vitaminës D3 (2000UI) e cila kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë dhe në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Me Vitaminën E e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

VitaDi është thelbësore për thithjen e mineraleve të caktuara në zorrë, për të cilat është e dobishme për:

  • Artriti.
  • Reumatizma.
  • Parandalimi dhe trajtimi i osteoporozës.
  • Hipoimuniteti.
  • Probleme kardio-vaskulare.Pa laktoze,pa gluten.Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe