Buccagel Afte Gel Protettivo * 15 ML

Buccagel Afte Gel Protettivo * 15 ML

Lekë 1,240.00
Title:  
Xhel qetësues i afteve dhe stomatitis.

15 ml

Higjena, Higjena orale

Buccagel Afte Gel Protettivo është xhel mbrojtës për mukozën orale, i cili në bazë të një veprimi mekanik, lehtëson dhimbjen e shkaktuar nga aftet dhe stomatitet aftoze.

Permbajtja:
Përmban TGO (triester i peroksiduar i glicerolit), i cili izolon aften. Gjithashtu ndikon në riformimin e filmit hidro-lipidik të qelizave duke bërë rigjenerim të mukozës së lezionuar.


Aplikohet vetëm në zonën problematike. 

Goja nuk duhet të shpëlahet dhe nuk duhet të konsumohet asnjë ushqim ose pije për të paktën 1 orë pas aplikimit.

Shiko edhe