Buccotherm Kit Hygiene Bucco- Dentaire Junior 7-12 Years

Buccotherm Kit Hygiene Bucco- Dentaire Junior 7-12 Years

Lekë 850.00
Title:  
Set për higjenën orale të fëmijëve.

-

BUCCOTHERM® ofron një set ekologjik, organik dhe të lehtë për t'u mbajtur për fëmijët.

Ky kit përbëhet nga:

  • Një furçë dhëmbësh 100% organike  me qime të buta najloni të përshtatura për dhëmbët dhe mishrat e fëmijëve. Doreza e saj me niseshte misri është e biodegradueshme dhe e riciklueshme.
  • Pastë dhëmbësh e çertifikuar organike e çajit të akullt të pjeshkës e bërë me ujë termal burimi dhe e përshtatshme për fëmijët e moshës 7 deri në 12 vjeç.
  • Një qese pambuku organike e certifikuar.

Larja e përditshme për 2 minuta, të paktën dy herë në ditë (sipas këshillave të UFSBD*).

Ky produkt është përshtatur për:

Fëmijët nga 7 deri në 12 vjeç që duan një higjienë orale me shije.