Buccotherm Spray Oral * 15 ML

Buccotherm Spray Oral * 15 ML

Lekë 450.00
Title:  
Spray oral për një frymëmarrje të freskët.

15 ml

Buccotherm Spray Oral është spray dentar me dy aplikatorë. Mirëmban ekuilibrin e florës së gojës dhe qetëson gingivat e ndjeshme.

Buccotherm spray përbëhet nga Ujëra Termalë të mbledhura ne Castera-Verduzon, ideale për higjenën e përditshme, duke respektuar ekosistemin e gojës.

  • Normalizon aciditetin.
  • Veprim qetësues dhe hidratues për mukozën e thatë të gojës dhe gingivat e ndjeshme.
  • Pastron ,dezinfekton dhe nxit rigjenerimin e indit të hapsirave ndërdhëmbore.

  • Përdoreni gjatë gjithë ditës ose pas pastrimit të dhëmbëve.
  • Spërkatni dhëmbët, mishrat dhe indet e gojës. Lëreni produktin për disa minuta pa gëlltitur. 
  • Mund të gëlltitet.
  • Ky produkt përdoret nga të të gjithëve: fëmijë të rriturit dhe ata me pajisje ortodontike ose dentare


Shiko edhe