Buccotherm Sensitive Gums Toothpaste with Thermal Spring Water * 75 ML

Buccotherm Sensitive Gums Toothpaste with Thermal Spring Water * 75 ML

Lekë 620.00
Title:  
Pastë dhëmbësh e përshtatshme për dhëmbë dhe gingiva të ndjeshëm.

75 ml

Buccotherm Sensitive Gums Toothpaste with Thermal Water është një pastë dhëmbësh jo abrazive e bërë me përbërës me origjinë natyrale. 

I pasur me Ujë Qetësues të Burimit Termal Castero-Verduzan, ai ndihmon në reduktimin e gjakderdhjeve të herëpashershme dhe ndjeshmërisë së mishrave të dhëmbëve.

99.4% e përbërësve janë me origjinë natyrale.

Përdoreni për të larë dhëmbët ose për të masazhuar drejtpërdrejt në mishrat e dhëmbëve.

Shiko edhe