Buona Salireid * 4

Buona Salireid * 4

Lekë 1,700.00
Title:  
Ushqim për qëllime të veçanta mjekësore për rehidrim oral.

4 flakone

Buona Salireid indikohet për rihidratimin oral të subjekteve që vuajnë nga një ndryshim në ekuilibrin hidro-kripë për shkak të diarresë, të vjellave ose situatave të tjera që mund të shkaktojnë humbje të këtyre elementeve.

  • SaliReid është një ushqim për qëllime të veçanta mjekësore, i bazuar në Glukozë, Kripëra Minerale dhe Zink të balancuar në mënyrë të përshtatshme, pa aromatizues.

DOZIMI:

  • Me përjashtim të rasteve kur pediatri tregon ndryshe, rekomandohet të merret deri në 100 ml tretësirë ​​për kg peshë trupore gjatë gjithë ditës, në sasi të vogla dhe shpesh.

Shiko edhe