Onovo Calci-Care Bone Health * 30

Onovo Calci-Care Bone Health * 30

Lekë 1,325.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

30 tableta

Onovo Calci-Care Bone Health është një suplement ushqimor që përmban Kalçium, Magnez, Zink dhe Vitaminë D. 

  • Kalçiumi është një mineral që ndihmon në shëndetin normal të kockave dhe dhëmbëve. 
  • Magnezi ndihmon në funksionimin e nervave dhe muskujve. 
  • Zinku siguron aktivitet normal enzimatik, ndarje normale të qelizave dhe material gjenetik (ADN & ARN). 
  • Vitamina D ndihmon në përthithjen e kalçiumit dhe aktivizohet në prani të magnezit dhe ndihmon në metabolizmin normal të kalciumit. 

Calcicare zhvillon dhe përmirëson sistemin imunitar. I përshtatshëm edhe gjatë shtatzënisë si suplement për plotësimin e nevojave dietike.

Rekomandohet të merrni 1 ose 2 tableta në ditë gjatë ushqimit.

Shiko edhe