Calcio Carbonato 500 MG  * 60

Calcio Carbonato 500 MG * 60

Lekë 780.00
Title:  
Suplement ushqimor, që përdoret për trajtimin dhe parandalimin e mungesës së kalçiumit.

60 tableta

Calcio Carbonato 500 MG është një suplement ushqimor që përdoret për trajtimin dhe parandalimin e mungesës së kalçiumit. Mund të përdoret në rastet e dietave me pak kalçium. Kalçiumi është i rëndësishëm për ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm.

Përfitimet e Kalçiumit:

  • Mbushni kockat me kalçium për të parandaluar osteoporozën. 
  • Kalçumi do t'ju mbajë të dobët.
  • Nxisni PMS në kufi me kalçium.
  • Kalçiumi mund të luftojë kancerin. 
  • Kalçiumi është i shëndetshëm për zemrën - në moderim.

Gjithmonë lexoni fletëudhëzimin ose konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit.

  • Rekomandohet të merren 1 ose 2 tableta gjatë vakteve kryesore, për maksimum 4 tableta në ditë, për të përtypur ose gëlltitur me ujë.

Shiko edhe