Calendulen Calendula Forte 10% * 50 ML

Calendulen Calendula Forte 10% * 50 ML

Lekë 1,200.00
Title:  
Krem fytyre dhe trupi me ekstrakte bimore të Kalendulës.

50 ml

Calendulen Calendula Forte 10% i formuluar me 10 % Ekstrakt bimor të Kalendulës, Vaj Kajsie, Ekstrakt të Bimës Oenothera dhe Trëndafili Damask, ka një efekt qetësues dhe antiinflamator ndaj irritimeve të lëkurës.

Indikohet në rastet e:

  • Reaksioneve alergjike,
  • Djegieve nga dielli,
  • Ekspozimit ndaj rrezatimeve UV.

Pa fragranca. Pa paraben. Pa nikel.

Aplikojeni produktin 2 herë në ditë, në zonën e prekur të lëkurës, duke e masazhuar lehtë deri në përthithje të plotë.

Shiko edhe