Calivita Garlic Max * 100

Calivita Garlic Max * 100

Lekë 2,340.00
Title:  
Garlic Max është suplement dietik me hudhër dhe majdanoz.

100

Garlic Max është suplement dietik me hudhër dhe majdanoz. Hudhra është një bimë e njohur që është përdorur si ilaç shtëpiak për shekuj me radhë.

  • Hudhra mund të ndihmojë në uljen e lipoproteinave totale dhe me densitet të ulët (LDL), ose kolesterolit "të keq", sipas një studimi të vitit 2018. Kjo mund të ndihmojë në menaxhimin e kolesterolit, i cili nga ana tjetër mund të ndihmojë në rritjen e shëndetit të zemrës. 
  • Sipas Fondacionit Britanik të Zemrës, ekstraktet e hudhrës dhe pluhuri i hudhrës mund të ndihmojnë në uljen e presionit të gjakut.

Këshillohet përdorimi i 1 kapsule në ditë.

Shiko edhe