Canesten Clotrimazole Vaginal Cream * 20 G

Canesten Clotrimazole Vaginal Cream * 20 G

Lekë 543.00
Title:  
Krem vaginal anti-mykotik.

20 MG / GR

Canesten Vaginal Cream i përket grupit të barnave te quajtura antimikrobik për mjekim gjinekologjik. 

  • Ai përmban substancën Klotrimazol, që vepron kundër myqeve dhe mikroorganizmave të tjerë.
  • Ky krem përdoret për trajtimin e infeksioneve vaginale mykotike që mund të shkaktojnë djegie, kruajtje dhe rrjedhje jonormale. 
  • Ai vret myqet duke shkatërruar membranën qelizore të tyre.


Përdorimi:

  • Kremi vaginal Canesten rekomandohet të përdoret në darkë. 
  • Zona e prekur duhet të lahet përpara aplikimit të kremit.
  • Duhet të lahen duart përpara dhe pas aplikimit të kremit.
  • Mbushni aplikatorin me 5 g krem.
  • Kremi vendoset me anë të aplikatorit në zonën e prekur.
  • Pas aplikimit aplikatori hidhet.

Shiko edhe