Canesten Clotrimazole Vaginal Tablet 200 MG *3

Canesten Clotrimazole Vaginal Tablet 200 MG *3

Lekë 648.00
Title:  
Tableta për përdorim vaginal kundër infeksioneve mykotike.

200 MG

Tabletat vaginale Canesten i përkasin grupit të barnave te quajtura antimikrobik për mjekim gjinekologjik. Ato përmbajnë substancën Klotrimazol, që vepron kundër myqeve dhe mikroorganizmave të tjerë.

Ato përdoren për trajtimin e infeksioneve vaginale mykotike që mund të shkaktojnë djegie, kruajtje dhe rrjedhje jonormale. Ato vrasin myqet duke shkatërruar membranën qelizore të tyre.


  • Rekomandohet të përdoren në darke.
  • Duhet të lani duart para dhe pas aplikimit.
  • Tableta vendoset në vaginë me anë të aplikatorit në kuti.

Shiko edhe