Caudalie Beautifying Suncare Body Oil SPF 30 * 150 ML

Caudalie Beautifying Suncare Body Oil SPF 30 * 150 ML

Lekë 3,500.00
Title:  
Vaj hidratant dhe ushqyes, me faktor mbrojtës ndaj diellit.

150 ml

Caudalie Beautifying Suncare Body Oil SPF 30 është një spray për trupin me disa fuksione:

  • Hidraton shumë mirë lëkurën.
  • E mbron lëkurën nga radikalet e lira, në sajë të veprimit antioksidant të Polifenoleve të Rrushit.
  • Sistemi inovativ i filtrave mborjnë lëkurën nga rrezatimet UVA/UVB duke parandaluar dhe fotoplakjen.
Me një aromë të bimës Frangipani, lë një ndjesi freskie.

Forcon ngjyrën e bronztë të fituar.


Këshillohet përdorimi në trup para ekspozimit në diell.

Rekomandohet përsëritja e aplikimit disa herë gjatë ditës


Shiko edhe