Caudalie Deep Cleansing Exfoliator * 75ML

Caudalie Deep Cleansing Exfoliator * 75ML

Lekë 3,280.00
Title:  
Krem pastrues për lëkurën, rafinon teksturën e saj pa e tharë, për një lëkurë të pastër dhe rrezatuese.

75 ml

Deep Cleansing Exfoliator pastron lëkurën dhe rafinon teksturën e saj pa e tharë, për një lëkurë të pastër dhe rrezatuese.

  • Tekstura e kremit me përbërje të portokallit të kuq, mentes dhe portokallit të ëmbël, do ta bëjë larjes e lëkurës tuaj një përvojë vërtet relaksuese dhe rikuperuese.
  • Formula e saj e re përmban 97% përbërës me origjinë natyrore dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht për lëkurën mikse- të yndyrshme.


Aplikoni Exfoliator Deep Cleansing Exfoliator 2 herë në javë në lëkurë të lagur, masazhoni me delikatesë dhe shpëlajeni me ujë.

Shiko edhe