Caudalie Divine Oil

Lekë 2,770.00
Size:  
 Vaj i thatë i cili hidraton, ushqen dhe përmirëson lëkurën në sajë të formulës unike.

50 ml ,100 ml

Caudalie Divine Oil është një vaj i thatë i cili hidraton, ushqen dhe përmirëson lëkurën në sajë të formulës unike të vajrave të jashtëzakonshëm ( Rrush, Hibiscus, Susam dhe Argan) të kombinuara me Polifenole antioksiduese të patentuara.

 Ai mbështjell lëkurën me një aromë delikate lulesh,me nëntone druri duke ju dhënë një shkëlqim rrezatues.

  • Pa konservantë, pa silikon


Masasazhoni produktin në lëkurë, gjithashtu ideal për përdorim në skajet e flokëve.

Shiko edhe