Caudalie Duo Solar Set

Lekë 3,000.00
Title:  
Seti përmban qumështi mbrojtës nga dielli dhe locion për zgjatjen e nxirjes pas diellit.

25 ml,75 ml

Caudalie Duo Solar siguron Setnjë nxirje të shëndetshme dhe me shkëlqim.

Ai përfshin dy produkte të cilat ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës duke promovuar një shkëlqim të qëndrueshëm dhe të shkëlqyeshëm. 

  • Caudalie's Milky Sun Spray, një krem ​​dielli rezistent ndaj ujit, i biodegradueshëm dhe përthithet shpejt pa lënë asnjë mbetje yndyre. Me ujë organik rrushi dhe një kompleks antioksidant, kjo formulë funksionon për të hidratuar duke mbrojtur nga rrezet e dëmshme UV.
  • Locionin pas diellit për zgjatjen e ngjyrës eshte një formulë ushqyese me vaj kokosi organik dhe aloe vera që punojnë për të hidratuar dhe qetësuar. Ekstrakti organik i bizeles që aktivizon ngjyrën e nxirë rrit dhe zgjat një shkëlqim të bronztë dhe të ndezur.


Përfitimet:
  • Ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga rrezatimi.
  • Formula përthithet shpejt në lëkurë.
  • Mbron lëkurën nga dëmtimi i diellit.
  • Locioni ndihmon për t'u qetësuar lëkurën pas ekspozimit në diell.
  • Ekstrakti i bizeles që aktivizon një nxirje të shkëlqyeshme dhe të njëtrajtshme.

  • Aplikojeni qumështin në mënyrë të barabartë në fytyrë dhe trup përpara se të ekspozoheni në diell. Shmangni zonën e konturit të syve dhe ri-aplikoni çdo 2 orë.
  • Mos qëndroni në diell për një kohë të gjatë, edhe nëse përdorni mbrojtje kundër diellit. Shmangni ekspozimin në diell ndërmjet orës 12:00 dhe 16:00.
  • Aplikoni locioni në mënyrë të barabartë në trup pas ekspozimit të përditshëm në diell.

Shiko edhe