Caudalie Grape Water

Lekë 2,090.00
Size:  
Caudalie Organic Grape Water është ujë qetësues dhe hidratues.

200 ml, 75 ml

Caudalie Organic Grape Water është ujë qetësues dhe hidratues. I përshtatet të gjitha llojeve të lëkurave, madje edhe atyre më të ndjeshme.

  • E përbërë nga 100% nga rrushit bujqësor organik, ky ujë qetëson, freskon dhe hidraton lëkurën në çdo moment të ditës.
  • Uji i rrushit organik Caudalie formulohet nga lëngu i rrushit të freskët, i nxjerrë nga frutat gjatë vjeljes së rrushit.
  • Testet e korneometrisë kanë treguar se ky produkt rrit nivelin e hidratimit të lëkurës me 127%.Në çdo moment të ditës, spërkateni në fytyrë për të qetësuar, freskuar, hidratuar. Mos e fërkoni lëkurën mbas spërkatjes.

Shiko edhe