Caudalie Premier Cru The Eye Cream * 15 ML

Caudalie Premier Cru The Eye Cream * 15 ML

Lekë 6,500.00
Title:  
Një krem luksoz kundër plakjes dhe ndriçues i menjëhershëm i syve.

15 ml

Caudalie Premier Cru The Eye Cream është një krem luksoz kundër plakjes dhe ndriçues i menjëhershëm i syve i mundësuar nga teknologjia e patentuar TET8™ për të korrigjuar 8 shenjat e plakjes pa kompromis: 

  • Rrudhat "Këmbët e sorrës", 
  • Fryrje, 
  • Linjat e buzëve, 
  • Linjat e holla, 
  • Rrathët e errët, 
  • Ushqyerja, 
  • Hidratimi, 
  • Shkëlqimi.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës

Aplikoni kremin e syve Premier Cru në mëngjes dhe në mbrëmje në konturin e syve dhe buzët duke përdorur majën e tij masazhuese.

  • mëngjes, për një lehtësim të menjëhershëm të kongjestionit dhe efekt përmirësimi, përdorni majën si një furçë: vendoseni kremin nën konturin e syve, lëmoni nga jashtë dhe përfundoni duke trokitur lehtë.
  • mbrëmje, për një efekt lifting, aplikoni kremin mbi konturin e syve dhe masazhojeni nga jashtë në brendësi duke përdorur majën metalike.

Shiko edhe