Caudalie Premier Cru the Precious Oil * 29 ML

Lekë 8,020.00
Title:  
Ky vaj i thatë dhe natyral shkrihet në lëkurë duke e lënë atë menjëherë të lëmuar, të ushqyer dhe të ndriçuar. 

29 ml

Formula multifunksionale mund të përdoret vetë, pas serumit, apo pas kremit tuaj hidratues për të dhënë një efekt forcues në rutinën tuaj anti-plakje.

Lëkura duket më e fortë dhe më e shndritshme, ndërkohë që rrudhat zbuten. Ky vaj unik i thatë absorbohet shpejt dhe ka përfundim jo vajor.

Aroma kombinon shënime delikate të petaleve të trëndafilit.

  • Lëmon rrudhat
  • Siguron rehati dhe shkëlqim
  • Ushqen lëkurën
  • Rafinon lëkurën

Ngrohni disa pika në pëllëmbët e duarve tuaja, vendoseni në mëngjes dhe në mbrëmje në fytyrë dhe qafë, duke shmangur zonën e konturit të syve.

Shiko edhe